Job Description
Rs. 10001 - Rs. 25001 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Muralipura
Working Hours :
10AM - 8 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible To Visit In Field To Generate Leads And Do Marketing Of Our Companie'S Plywood & Laminate Products. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Advertising
More info about Marketing Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shubham plylam and decor will provide a salary in the range of 10001 INR to 25001 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the candidate to have the following skills: Advertising.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: VISHWAKRMA INDUSTRIAL AREA.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shubham plylam and decor expects the candidate to work for the following hours: 10AM - 8 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Marketing Executive position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
