Job Description
More info about this Marketing Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B B C Security Services will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B B C Security Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B B C Security Services does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. B B C Security Services expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nh 17, Porvorim, Goa - 403501, Opposite Vethal Temple Opposite Porvorim Bazar.
8. What are the timings of this job?
Ans. B B C Security Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Marketing Manager position is now open for candidates interested in the Digital Marketing Expert Jobs sector. This role in Mapusa offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Digital Marketing Expert Jobs is a plus.
