Job Description
More info about this Need Part Time Delivery Partner Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kaamlelo will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kaamlelo expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kaamlelo does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Malad - Mumbai.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kaamlelo expects the candidate to work for the following hours: 5-12 hours a day | Monday to Sunday, Multiple shifts are available. | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Need Part Time Delivery Partner position is now open for candidates interested in the 12th Pass Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in 12th Pass Jobs is a plus.
