Job Description
More info about this Operation Executive / Manager- Mis Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gopolicy.com will provide a salary in the range of 25000 INR to 55000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gopolicy.com expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gopolicy.com expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Advanced excel, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Gopolicy.com expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No. 11, developed industrial estate, ekkaduthangal, guindy, chennai 32.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gopolicy.com expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Operation Executive | Manager position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
