Job Description
Rs. 14000 - Rs. 18000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Wakad
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Packing Goods.
More info about Packing Helper Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd will provide a salary in the range of 14000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hyderabad Telangana.
8. What are the timings of this job?
Ans. Staff Matrix Hiring pvt ltd expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Packing Helper position is now open for candidates interested in the Labour/Helper Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Labour/Helper Jobs is a plus.
