Job Description
More info about this Pharmaceutical Chemist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Nandini Medical & Provision Store will provide a salary in the range of 10000 INR to 16500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Nandini Medical & Provision Store expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Nandini Medical & Provision Store does not expect the candidate to have any predefined skills.
6 How much experience is required for this job?
Ans. Nandini Medical & Provision Store expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Shop No.370A rani sati nagar nirman nagar opp bright future school jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Nandini Medical & Provision Store expects the candidate to work for the following hours: 08:45 am - +:00pm | Monday to Sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Pharmaceutical Chemist position is now open for candidates interested in the Remote Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Remote Jobs is a plus.
