Job Description
More info about this Physics Teacher For 11Th And 12Th C... Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Yoddha Defence Training Institute, Pune will provide a salary in the range of 40000 INR to 50000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Yoddha Defence Training Institute, Pune expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Yoddha Defence Training Institute, Pune expects the candidate to have the following skills: Computer, English, Hindi, Marathi, Physics.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Yoddha Defence Training Institute, Pune expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Srk solus, Marunji, Hinjewadi, Pune 411057.
8. What are the timings of this job?
Ans. Yoddha Defence Training Institute, Pune expects the candidate to work for the following hours: 8:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Physics Teacher For 11Th And 12Th C position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
