Job Description
More info about this Physics Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. APNA CLASSES will provide a salary in the range of 8000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. APNA CLASSES expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. APNA CLASSES expects the candidate to have the following skills: Biology, Chemistry.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Apna Classes, 7/+, opp. Gaushala Marg, Kishangarh, Teacher Colony, Vasant Kunj, New Delhi 110070.
8. What are the timings of this job?
Ans. APNA CLASSES expects the candidate to work for the following hours: 05:00 pm - 8:00pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Physics Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
