Job Description
Rs. 20000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Sector 58 - Gurgaon
Working Hours :
2:00 pM - 6:00 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Teaching Pre-Primary School Students, Helping Them Improve, Solving Their Problems. Languages : English
More info about Pre-Primary Teacher Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Tickle Right will provide a salary in the range of 20000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Tickle Right expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Tickle Right expects the candidate to have the following skills: English, Pre-primary.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Golf course extn road, sec- 58.
8. What are the timings of this job?
Ans. Tickle Right expects the candidate to work for the following hours: 2:00 pM - 6:00 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Pre|Primary Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
