Job Description
More info about this Pre-Primary Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Eurokids will provide a salary in the range of 13000 INR to 16000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Eurokids expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Eurokids expects the candidate to have the following skills: Art & craft, Dance, Hobby, Music, Nursery, Pre-primary, Pt, School administration.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Eurokids expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: New no 2, old no 3, casa major road, Egmore, Chennai 600008.
8. What are the timings of this job?
Ans. Eurokids expects the candidate to work for the following hours: 8:30 am - 3:30pm | Monday to Friday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Pre|Primary Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
