Job Description
More info about this Primary Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Daniel Thomas Mat Hr Sec School will provide a salary in the range of 18000 INR to 24000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Daniel Thomas Mat Hr Sec School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Daniel Thomas Mat Hr Sec School expects the candidate to have the following skills: Hindi.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: DANIEL THOMAS MAT. HR. SEC. SCHOOL, 1184, EVR PERIYAR HIGH RAD, KOYAMBEDU, CHENNAI-107.
8. What are the timings of this job?
Ans. Daniel Thomas Mat Hr Sec School expects the candidate to work for the following hours: 8 hours a day | Day shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Primary Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
