Job Description
More info about this Primary Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. JAWAHAR VIDYALAYA HIGH SCHOOL will provide a salary in the range of 12000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. JAWAHAR VIDYALAYA HIGH SCHOOL expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. JAWAHAR VIDYALAYA HIGH SCHOOL expects the candidate to have the following skills: Art & craft, Computer, Dance, English, Hindi, Marathi, Maths, Music, Sports.
6. How much experience is required for this job?
Ans. JAWAHAR VIDYALAYA HIGH SCHOOL expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: MG Road Behind New India Bank, Goregaon West 400104 Mumbai, Maharashtra, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. JAWAHAR VIDYALAYA HIGH SCHOOL expects the candidate to work for the following hours: 11.30 AM - 6:30 PM | Monday to Friday, 11.30 AM - 4.30 PM Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Primary Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
