Job Description
Rs. 8000 - Rs. +000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Karol Bagh
Working Hours :
10:30 AM - +:30 PM | Monday to Sunday(Two Weekly Off)
Additional Info
Calls Attend. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. Email / Back Office Work. Contact Mr. Harshit 73558+5244 And Landline : 011-7+674837 Or Whatsapp At .
More info about Receptionist / Front Office Executi... Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hotel Bharat Continental will provide a salary in the range of 8000 INR to +000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hotel Bharat Continental expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hotel Bharat Continental does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Hotel Bharat Continental,Shankar Road New Delhi-110005.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hotel Bharat Continental expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - +:30 PM | Monday to Sunday(Two Weekly Off).
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Receptionist | Front Office Executi position is now open for candidates interested in the Receptionist & Front office Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Receptionist & Front office Jobs is a plus.
