Job Description
Rs. 10000 - Rs. 20000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Shyam Nagar
Working Hours :
10;00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Responsible For Seo Improvements, Experiments, Metrics. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Skills Needed : SEO
More info about Seo Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Hypedge Network India Pvt Ltd will provide a salary in the range of 10000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Hypedge Network India Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Hypedge Network India Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Seo.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Hypedge Network India Pvt Ltd expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: KD Regency, Metro Station, A-31, Krishna Marg, Shyam Nagar, Jaipur, Rajasthan 30201+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Hypedge Network India Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10;00 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Seo Executive position is now open for candidates interested in the Digital Marketing Expert Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Digital Marketing Expert Jobs is a plus.
