Job Description
Rs. 10000 - Rs. 12000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Rajouri Garden
Working Hours :
11am - 8:30pm | Monday to Sunday
Additional Info
Calls Attend Karna. Admin / Attendance Related Work. Attend Incoming Customers At Reception. / Back Office Work /.
More info about Spa Receptionist Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Platinumperfect will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Platinumperfect expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Platinumperfect does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: F-12 ,1stfloor tdi pargon mall, Rajouri garden new delhi-110027.
8. What are the timings of this job?
Ans. Platinumperfect expects the candidate to work for the following hours: 11am - 8:30pm | Monday to Sunday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Spa Receptionist position is now open for candidates interested in the Receptionist & Front office Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Receptionist & Front office Jobs is a plus.
