Job Description
Staff
S
Shiv shakti pujan samagri
Sikar, Rajasthan
Apply on WorkIndia.in
22 hours ago
₹7.5T–₹8.5T a month
Full–time
Dukan Ka Kaam Karna Hai.
More info about this Staff Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Shiv shakti pujan samagri will provide a salary in the range of 7500 INR to 8500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Shiv shakti pujan samagri expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Shiv shakti pujan samagri does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Near clock tower new dujod gate sikar rajasthan.
8. What are the timings of this job?
Ans. Shiv shakti pujan samagri expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 - 08:30 monday - to sunday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Staff position is now open for candidates interested in the Fresher Jobs sector. This role in Sikar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Fresher Jobs is a plus.
