Job Description
More info about this Tamil Teacher-Higher Secondart Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School will provide a salary in the range of 18000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 25 & 30, Velu Naicker street( Near Infosys), Sholinganallur, chennai - 60011+.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sree Iyappa Matriculation Higher Secondary School expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tamil Teacher|Higher Secondart position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
