Job Description
More info about this Tgt Science Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. M R Jain Public School will provide a salary in the range of 15000 INR to 22000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. M R Jain Public School expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. M R Jain Public School does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: M R Jain Public School - H-16/215 , Sangam Vihar , New Delhi -110080.
8. What are the timings of this job?
Ans. M R Jain Public School expects the candidate to work for the following hours: 7:45 AM - 3:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tgt Science Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
