Job Description
More info about this Tuition Teacher Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Doable India will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Doable India expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Doable India expects the candidate to have the following skills: Art & craft, Biology, Chemistry, Commerce, Computer, Dance, Economics, English, Hindi, Hobby, Kannada, Marathi, Maths, Music, Nursery, Physics, Pre-primary, Pt, School administration, Science, Sports, Sst.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Nearby Sector 28, Gurgaon.
8. What are the timings of this job?
Ans. Doable India expects the candidate to work for the following hours: 3 hours a day | Monday to Saturday | Evening shift
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Tuition Teacher position is now open for candidates interested in the Teacher Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Teacher Jobs is a plus.
