Job Description
Rs. 18000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
< 10th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Sarita Vihar
Working Hours :
5pm - 1amm | Monday to Saturday
Additional Info
Five Star Hotel Faram House Per Day Cash Payment Rs 700,800, 1000, 1400, Waiter Captain Vip Event Smart Boys Plz Cont Must Be Balck Shoes Black Paint Black Shock And White Shirt Calling Time 11Am To 6Pm.
More info about Waiter/Steward Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. D.K Resource Managements will provide a salary in the range of 18000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. D.K Resource Managements expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. D.K Resource Managements does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Plot NO. 58,Hari vihar ,opp. house tax Departement, Dwarka more pillar no 810 New Delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. D.K Resource Managements expects the candidate to work for the following hours: 5pm - 1amm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Waiter|Steward position is now open for candidates interested in the Hotel Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Hotel Jobs is a plus.
