Job Description
More info about this Accountant (Part -Time) Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. HM steel will provide a salary in the range of 10000 INR to 13000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. HM steel expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. HM steel expects the candidate to have the following skills: Book keeping, Gst, Tally, Tax returns, Taxation.
6. How much experience is required for this job?
Ans. HM steel expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Kherani road sakinaka.
8. What are the timings of this job?
Ans. HM steel expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accountant |Part |Time position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.