Accountant
Job details
Job description, work day and responsibilities
Responsible For Billing And Invoicing, Maintaining Balance Sheet, Accounts, Bank Statements. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping, Journal Entry, Tax returns, Taxation, Distributor, B2C, Dealer, B2B | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally
More info about this Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. B'Source will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. B'Source expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. B'Source expects the candidate to have the following skills Audit, B2b, B2c, Book keeping, Dealer, Distributor, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. B'Source expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sundargarh Orissa.
8. What are the timings of this job?
Ans. B'Source expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Company address
You will be redirected to another website to apply.
Offer ID: #690072,
Published: 2 weeks ago,
Company registered: 2 years ago