Accounts Admin
Place of work
Work from home
Job details
Job description, work day and responsibilities
Responsible For Managing Company'S Accounts Payable And Receivable. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Audit, Book Keeping, Chartered Accountant, Journal Entry, Tax returns, Taxation | Skills Needed : Finalization, GST, TDS, Tally
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kasa trading will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kasa trading expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kasa trading expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Kasa trading expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Khasra no 101/18 , Gali no 10 , Theke vali Gali near Raj Dharam Mamta , alipur , delhi.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kasa trading expects the candidate to work for the following hours: 10:30 AM - 8:00 PM | Monday to Saturday
Company address
You will be redirected to another website to apply.
Offer ID: #569491,
Published: 1 week ago,
Company registered: 2 years ago