Job Description
More info about this Accounts Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Geone Solar Pvt. Ltd.,Jaipur will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Geone Solar Pvt. Ltd.,Jaipur expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Geone Solar Pvt. Ltd.,Jaipur expects the candidate to have the following skills: Articleship, Audit, Book keeping, Chartered accountant, Finalization, Gst, Journal entry, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Geone Solar Pvt. Ltd.,Jaipur expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Front of Bharat petrol pump, geone solar pvt ltd, jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Geone Solar Pvt. Ltd.,Jaipur expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Admin position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Bhankrota offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
