Job Description
More info about this Accounts Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Raj kirana will provide a salary in the range of 10000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Raj kirana expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Raj kirana does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jadhua near hdfc bank.
8. What are the timings of this job?
Ans. Raj kirana expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - +:30 PM | Monday to monday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Accounts Manager position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Saifpur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
