Job Description
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Prerrna High school will provide a salary in the range of 6000 INR to 8000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Prerrna High school expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Prerrna High school does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Prerrna High school st no 10 and 11 PS NAGAR VIJAYNAGAR COLONY MASAB TANK.
8. What are the timings of this job?
Ans. Prerrna High school expects the candidate to work for the following hours: 8:45 AM - 4:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Admin Executive | Receptionist position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Hyderabad offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
