Job Description
More info about this Admin Executive - Receptionist Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. R.K.ACADEMY will provide a salary in the range of 20000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. R.K.ACADEMY expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. R.K.ACADEMY does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. R.K.ACADEMY expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: R.K.ACADEMY, shop.no 5, mohan pride, WAYLE NAGAR, KHADAKPADA , KALYAN WEST.
8. What are the timings of this job?
Ans. R.K.ACADEMY expects the candidate to work for the following hours: 11 AM - 8 PM | sunday to friday, 1 week off
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Admin Executive | Receptionist position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Kalyan offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
