Job Description
More info about this Admin/Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. CastlingIT will provide a salary in the range of 8000 INR to 10000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. CastlingIT expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. CastlingIT expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Handling invoices, Internet surfing, Manage operations, Ms word, Purchasing.
6. How much experience is required for this job?
Ans. CastlingIT expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Tambaram West, chennai | 5 minutes from Tambaram West station by Walking.
8. What are the timings of this job?
Ans. CastlingIT expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Admin|Accountant position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Chennai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
