Job Description
Rs. 15000 - Rs. 30000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Paschim Vihar
Working Hours :
10:00AM - 7:00PM | Monday to Saturday
Additional Info
B2B Calling Telesales B2C Calling Telesales. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | B2C, B2B, Corporate Tie Ups
More info about Area Sales Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Learning vibes will provide a salary in the range of 15000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Learning vibes expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to have the following skills: B2b, B2c, Corporate tie ups.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Learning Vibe's A1/2 paschim vihar near peeraghari chowk metro pillar no. 266 new delhi 110063.
8. What are the timings of this job?
Ans. Learning vibes expects the candidate to work for the following hours: 10:00AM - 7:00PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Area Sales Executive position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
