Job Description
More info about this Area Sales Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Solis Capital will provide a salary in the range of 24500 INR to 46500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Solis Capital expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Solis Capital does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Solis Capital expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 64, DLF PHASE 3, gururam haryana 440010.
8. What are the timings of this job?
Ans. Solis Capital expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Area Sales Manager position is now open for candidates interested in the Counter Sales Jobs sector. This role in Nagpur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Counter Sales Jobs is a plus.
