Job Description
More info about this Back Office Operations Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd will provide a salary in the range of 16500 INR to 18500 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: > 30 wpm typing speed, Basic excel, Computer, Email, Ms word.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Gate no 3 embessy business park Noida sector 144 near by metro station 143.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ntt Data Services Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 11:00 am - 8:00 pm | Monday to Saturday
Report
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Back Office Operations position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Greater Noida offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
