Job Description
Bank Loan Collection Caller
S
Skents
Mumbai, Maharashtra
Apply on WorkIndia.in
22 hours ago
₹14T–₹18T a month
Full–time
Kotak Mahindra Bank Credit Card Collection, L&T Loan, Bajaj Auto Loan Collection. Basis Computer Knowledge Required.
More info about this Bank Loan Collection Caller Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Skents will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Skents expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Skents does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 503C, B Wing, Sumit Samarth Arcade, Opposite Goregaon Rly Stn, Goregaon West.
8. What are the timings of this job?
Ans. Skents expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:00 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Bank Loan Collection Caller position is now open for candidates interested in the Bank Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Bank Jobs is a plus.
