Job Description
More info about this Bpo Tele Calling Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Bright Enterprise will provide a salary in the range of 7500 INR to 15001 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Bright Enterprise expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Bright Enterprise does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: B-402, sumel safal 7, soni ni chali crossroads, ahmedabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. Bright Enterprise expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Report this listing
Bright Enterprise
More jobs at Bright Enterprise
See web results for Bright Enterprise
FeedbackLearn more
Get email alerts for jobs like this
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The BPO call center need fresher or experience starting position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in Dausa offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
