Job Description
More info about this Chef Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. will provide a salary in the range of 22000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. expects the desired candidate to have the following educational requirement: < 10th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. expects the candidate to have the following skills: Fast food, Head chef, Home cook experience, Non veg, North indian, Restaurant experience, South indian, Tandoor, Veg.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 42, Akshardham Apartment, Sector 1+, Dwarka, New Delhi, Delhi - 122026.
8. What are the timings of this job?
Ans. KV Human Resources Services Pvt Ltd. expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Chef HR position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
