Job Description
₹14T–₹18T a month
Full–time
Handle Customer'S Inbound And Outbound Calls. Solving Queries, Telling Them About Products / Offers / Services. Type : Inbound, Domestic | Languages : English
More info about this Customer Support Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Gopal Hand Printers will provide a salary in the range of 14000 INR to 18000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Gopal Hand Printers expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Gopal Hand Printers expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Inbound.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Dcm , Tagore Nagar, near dhoot marbel ga1, Gopi marg, ganpati residency Jaipur.
8. What are the timings of this job?
Ans. Gopal Hand Printers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Customer Support Executive position is now open for candidates interested in the Customer Care sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Customer Care is a plus.
