Ecommerce Operations Executive
Place of work
Work from home
Job details
Job description, work day and responsibilities
Responsible For Handling Team. Manage Day To Day Operations. Monitor Targets And Performance. Taking Regular Updates. Basic Excel, MS Word, Internet Surfing, Record Management | Skills Needed : Computer, Email
More info about this Ecommerce Operations Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. al safa computers will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2 What are the educational requirements for this job?
Ans. al safa computers expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. al safa computers expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, Internet surfing, Ms word, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Sayed Manzil, Masjid Rd, Bismillahnagar, S.G. Palya, Bengaluru, Karnataka 56002+, India.
8. What are the timings of this job?
Ans. al safa computers expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Company address
You will be redirected to another website to apply.
Offer ID: #656916,
Published: 1 week ago,
Company registered: 2 years ago