Job Description
Rs. 25000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Graduate / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
2+ Years of Experience
Location :
Ajmeri Gate
Working Hours :
11:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Check Various Product Quality, Dimensions, Maintenance, Make Reports, Interact With Office Staff And Get The Work Done On Time . He Must Have Good Knowledge Of Electrical , Electronics Tools And Equipments. More Than 2 Years Experience Compulsory. | Branch : Electrical, Mechanical, Electrical | Preferred Experience In : Electronics
More info about Electrical / Electronics Engineer Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the candidate to have the following skills: Electrical, Electronics, Mechanical.
6. How much experience is required for this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Rama Electric and Machinery Stores 676-677 Shradhanand Marg G B Road Delhi -110006.
8. What are the timings of this job?
Ans. RAMA ELECTRIC & MACHINERY STORE expects the candidate to work for the following hours: 11:30 AM - 8:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Electrical | Electronics Engineer position is now open for candidates interested in the IT Engineer & Developer Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in IT Engineer & Developer Jobs is a plus.
