Job Description
Rs. 15000 - Rs. 17000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass / Male Only
Work Arrangement :
Work From Office
Gender Preference :
Male only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Crossing Republik - Ghaziabad
Working Hours :
0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Field Work Data Collection App Marketing Survey Marketing Research Sales. Advertising
More info about Field Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. ConsultZone will provide a salary in the range of 15000 INR to 17000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. ConsultZone expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. ConsultZone expects the candidate to have the following skills: Advertising.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Crossing republic, Ghaziabad.
8. What are the timings of this job?
Ans. ConsultZone expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Field Executive position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
