Job Description
More info about this Field Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Anand Rathi will provide a salary in the range of 20000 INR to 40000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Anand Rathi expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Anand Rathi does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 48-8-6, NGR Towers, opp. VHOTEL, Srinagar, Dwaraka Nagar, Visakhapatnam, Andhra Pradesh 504206.
8. What are the timings of this job?
Ans. Anand Rathi expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Field Sales Marketing Executive position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Narsapur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
