Job Description
More info about this Financial Accountant & Back Office Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Snf Sales Corporation will provide a salary in the range of 25000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Snf Sales Corporation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Snf Sales Corporation expects the candidate to have the following skills: Gst, Tally, Tax returns.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Snf Sales Corporation expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: SNF Sales Corporation
Sr. No. 703/2/1, 2/2, Gat No. 2, Near Mayuresh Hotel, Shanti Nagar, Bhosari, Pune - 411026,.
8. What are the timings of this job?
Ans. Snf Sales Corporation expects the candidate to work for the following hours: +:30 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Financial Accountant Back Office position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Pune offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
