Job Description
More info about this Flipkart Amazon Account Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Sanidhya creation will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Sanidhya creation expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Sanidhya creation expects the candidate to have the following skills: Chartered accountant.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Sanidhya creation expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 36 Govindpura sanganear jaipur 302026.
8. What are the timings of this job?
Ans. Sanidhya creation expects the candidate to work for the following hours: 0+:30 am - 6:30pm | Monday to monday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Flipkart Amazon Account Manager position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
