Job Description
More info about this Hr Assistant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Vaibbhav Build Mall will provide a salary in the range of 10000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Vaibbhav Build Mall expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Vaibbhav Build Mall does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Vaibbhav Build MallSurvey no. 1424/2, khata no. 2368, near RK steel, Ognaj circle, Sardar Patel Ring Rd, Ahmedabad, Gujarat 380060.
8. What are the timings of this job?
Ans. Vaibbhav Build Mall expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 7:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hr Assistant position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in Lapkaman offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
