Job Description
More info about this Hr Recruiter Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Kveetech Enterprises will provide a salary in the range of 25000 INR to 35000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Kveetech Enterprises expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Kveetech Enterprises expects the candidate to have the following skills: Mba in hr.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: No 1+1, Gala No 1 and 2, Indian Corporation Compound,Opp. Gajajan Petrol Pump, Dapode, Bhiwandi, Maharashtra 421001.
8. What are the timings of this job?
Ans. Kveetech Enterprises expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 5:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Hr Recruiter position is now open for candidates interested in the Human Resource (HR) Jobs sector. This role in Ulhasnagar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Human Resource (HR) Jobs is a plus.
