Job Description
Rs. 12000 - Rs. 25000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
12th Pass
Work Arrangement :
Work From Home
Gender Preference :
Both male and female can apply
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
Fresher
Location :
Janakpuri
Working Hours :
10:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday
Additional Info
Sells Insurance Policies To People,And Is Responsible For Educating Customers Evaluating There Neends And Recommendations The Right Coverage. Type : Domestic, Sales, Outbound | Languages : English, Hindi This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Insurance Consultant Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd will provide a salary in the range of 12000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Domestic, English, Hindi, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. Divyanshi Capital Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Insurance Consultant position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in North Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
