Job Description
Rs. 12000 - Rs. 35000 , based on skills, experience, and interview performance
Educational Requirement :
Tenth Pass / Female Only
Work Arrangement :
Work From Home
Gender Preference :
Female only
Skills Requirement :
No predefined skills necessary
Experience Requirement :
1 - 2 Years of Experience
Location :
Laxmi Nagar
Working Hours :
+:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
Additional Info
Outbound Calls: Make A High Volume Of Outbound Calls To Potential Customers To Introduce And Promote Our Products Pitch: Deliver Compelling Sales Pitches And Presentations To Effectively Communicate The Value Of Our Offerings.Customer Engagement: Build Rapport And Maintain Positive Relationships With Prospects Through Effective Customer. 1 - 2 Years Experience Compulsory. | Type : Sales, Outbound, Domestic | Languages : Hindi This job is 100% remote.
More info about Work From Home - Loan Executive Job :
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. MONEY HEAVEN will provide a salary in the range of 12000 INR to 30000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from home job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the candidate to have the following skills: Domestic, Hindi, Outbound, Sales.
6. How much experience is required for this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the candidate to have 1 - 2 Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. This is a work from home job.
8. What are the timings of this job?
Ans. MONEY HEAVEN expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday.
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Loan Executive position is now open for candidates interested in the Work from home Jobs sector. This role in New Delhi offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Work from home Jobs is a plus.
