Job Description
More info about this Office Admin Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. arayan groups will provide a salary in the range of 15000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. arayan groups expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. arayan groups does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: ameerpet no consultant direct company fixed salary no target upto25k salary immediately joining.
8. What are the timings of this job?
Ans. arayan groups expects the candidate to work for the following hours: 10 am - 6:00pm | Monday to Saturda
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Office Admin position is now open for candidates interested in the Admin Executive sector. This role in Ameerpet offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Admin Executive is a plus.
