Job Description
More info about this Operation Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Assure Consultant & surveyors will provide a salary in the range of 10000 INR to 12000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Assure Consultant & surveyors expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Assure Consultant & surveyors does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Jindal steel sinnar nashik mh.
8. What are the timings of this job?
Ans. Assure Consultant & surveyors expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 6:30 PM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Operation Executive position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Sinnar offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
