Job Description
More info about this Operation Manager Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Domex Cargo Services will provide a salary in the range of 15000 INR to 20000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Domex Cargo Services expects the desired candidate to have the following educational requirement: 12th Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only male candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Domex Cargo Services expects the candidate to have the following skills: Basic excel, Computer, Email, File and paperwork management, Manage operations, Record management.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Domex Cargo Services expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: Bhiwandi, Thane.
8. What are the timings of this job?
Ans. Domex Cargo Services expects the candidate to work for the following hours: +:30 AM - 12.00 AM | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Operations Manager position is now open for candidates interested in the Operations Executive Jobs sector. This role in Mumbai offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Operations Executive Jobs is a plus.
