Job Description
More info about this Sales & Marketing Executive Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Brandrinz Groups will provide a salary in the range of 8000 INR to 15000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Brandrinz Groups expects the desired candidate to have the following educational requirement: Tenth Pass.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. No, there is no gender requirement, both male and female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Brandrinz Groups does not expect the candidate to have any predefined skills.
6. How much experience is required for this job?
Ans. This job does not have any experience requirement. Both, people aiming to start their career and seasoned professionals can apply for this job.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 103,Paradise building opposite panchmukhi Hanuman mandir station road nalasopara west.
8. What are the timings of this job?
Ans. Brandrinz Groups expects the candidate to work for the following hours: 10:30 am - 7:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Sales Marketing Executive position is now open for candidates interested in the Marketing Executive Jobs sector. This role in Nala Sopara offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Marketing Executive Jobs is a plus.
