Job Description
More info about this Senior Accountant Job:
1. How much salary can I expect for this role?
Ans. Ab Infra Solution Pvt Ltd will provide a salary in the range of 20000 INR to 25000 INR. The exact salary will be decided based on your skills, experience and interview performance.
2. What are the educational requirements for this job?
Ans. Ab Infra Solution Pvt Ltd expects the desired candidate to have the following educational requirement: Graduate.
3. Is this a work from home job or a work from office job?
Ans. This is a work from office job.
4. Is there a gender requirement for this job?
Ans. Yes, only female candidates can apply for this job.
5. Are there any unique skills required for this job?
Ans. Ab Infra Solution Pvt Ltd expects the candidate to have the following skills: Audit, Book keeping, Finalization, Gst, Tally, Tax returns, Taxation, Tds.
6. How much experience is required for this job?
Ans. Ab Infra Solution Pvt Ltd expects the candidate to have 2+ Years of Experience.
7. Where is the job located?
Ans. The candidate will be expected to come to the following locality to work: 21/80, MLA Quarters Kaveri Path, Sector 21, Mansarovar, Jaipur, Rajasthan 302020.
8. What are the timings of this job?
Ans. Ab Infra Solution Pvt Ltd expects the candidate to work for the following hours: 10:00 am - 6:30pm | Monday to Saturday
💡 Quick Summary
Seeking a career-building opportunity? The Senior Accountant position is now open for candidates interested in the Accountant Jobs sector. This role in Jaipur offers a professional environment and growth potential.
Requirement Snapshot: Candidates should possess basic communication skills, a proactive attitude, and the ability to work in a team. Experience in Accountant Jobs is a plus.
